04.12.2022

Cruft 2012

NEC Birmingham - Cruft 2012.

D. 08.03.2012, gik vores store drøm i opfyldelse, at få lov til at deltage på Cruft i England.
Vi blev udtaget til denne begivenhed på udstillingen i Stockholm d. 11.12.2011, hvor Liusu Ai-lin blev BOS.
Vi rejste fra Danmark d. 06.03.2012, og kørte til Hoek van Holland, hvor vi tog færgen til Harwich, sejl tid på 7 timer. Her var valget, at lade hunden blive i bilen eller de kunne opholde sig på hunde-kenlen om bord, jeg valgte bilen, da hun kender den.
Næste morgen ankom vi til Harwich, hvor efter der var 4,5 times kørsel til Birmigham, og hotellet nord for Birmingham.
D. 08.03.2012, var det Cruft, bilen pakkes og afsted- køretid på ca ½ time, og så var vi det, uha.. et sug i maven.
Der var 88 chowèr tilmeldt, og Ai-lin`s klasse var på 14 stk, hvor det var blandet mellem åben kl. tæver og Champion tæver, altså vidste dommer ikke, hvem der var hvem, hviket jeg syntes er SUPER.
AI-lin startede med at vinde sin KL. derefter skulle hun op mod de andre vindene tæver og dette vinder hun også. SÅ er det BOS og BOB, opgaven var mod sidste års BOS han-hund, en meget smuk sort han, og det sker !!!!!!!!!!!.
Liusu Ai-lin bliver BOB på CRUFT, eget opdræt- ja,- jeg er godt nok stolt.
Herefter var der dyrlægekontrol, direkte, og her var jeg glad for ,at min tæve er i super kondition,
 for sikke vi skulle løbe, og så ind til yderlig kontrol. Han havde en bog med de forskellige racer, som fortalte om de problemer, som der kan være på racen, så hun fik det helt store check, og hun bestod til UG +++, så havde vi ca. 20 min til vi skulle i store ring, og på TV, først skulle vi lige tisse og ud og have luft, så løb jeg efter vores præmie, som for første gang for mig var penge præmie.
Turen gik så til indskrivning i store ring, samt til fotografering i 2 forskellige stande, en for Cruft og en for Den Engelske Kennel klub. Herefter blev vi stille op, og fik instrukser på opførslen i store ring, samt mindet om kamara, var man ikke nervøs, ja,- så skulle man nok blive det !!!!!!.
Ai-lin klarede store-ring til UG, og jeg er meget stolt af hende, og hun endte med at være udtaget bland de 10 sidste.(video af det finde på link her på siden)
Tusind tak til Rosemarie Lucher og Paolo Gusberti, fordi i fulgte os i store ring, samt til Inge-lise Jensen for også at være der og tage billeder af os.
Så var det pludseligt SLUT, åh..... har vi virkelig vundet ????.
Derefter gik turen retur til Hotel og luftning af hunde, og så på PUP, der var det også 13 timer siden ,vi tog afsted, og jeg havde ikke fået mad og næsten intet at drikke, så det skulle indhentes- hihi.
Næste dag var slappe dag og hygge, hvilket var tiltrængt. Lørdag var så shopping dag og derefter kørsel til færgen i Harwich, og søndag morgen landede vi i Holland igen, og så var det eller bare at få bilen mod Danmark.
Vi ankom til Sapvej ca. kl. 16.00, og her var en kæmpe supprice til os, en masse dejlige chow mennesker og familie, var her for at tage imod og fejre os, TUSIND tak, fordi I var der, til at dele dette kæmpe store øjeblik med os.
Tusind tak til Inge-Lise Jensen og Dundiee, som også deltog i turen, og som blev flot placeret på Cruft i sin kl. som nr. 3 med resv. CAC.
Der var ialt 5 danske hunde på Cruft i år, og alle 5 blev placeret, hvilket er SUPER flot ud af 88 tilmeldte- Tak for en dejlig dag.
Speciel tak til Rosmarie Lucher, og Paolo Gusberti, I er vidunderlige.
Tak for alle lykke-ønskninger, blomster, gaver, mail`s, lykke-ønskninger på FB, I vores gæstebog, og tlf. opkald.
TUSIND tak alle sammen.